Sukan Ria Boling rai Hari Jadi Ke-76 TYT


MAIMUNAH Mohd. Sharif (lima dari kiri) menyampaikan hadiah penghargaan kepada Tun Dr. Abdul Rahman Abbas (tiga dari kiri) dan isteri, Tok Puan Seri Majimor Shariff (empat dari kiri), sambil diperhati oleh Norlela Ariffin (paling kiri), Rozali Mohamud (dua dari kiri) dan Chong Eng (paling kanan) di sini baru-baru ini.
 TUN Dr. Abdul Rahman Abbas membaling bola boling sebagai gimik perasmian sukan ria, sambil diperhati oleh pemimpin Kerajaan Negeri lain di sini baru-baru ini.

Oleh: ZAINULFAQAR YAACOB

SEBERANG JAYA - Majlis Perbandaran Seberang Perai (MPSP) baru-baru ini menganjurkan Sukan Ria Boling membabitkan kakitangan pihak berkuasa tempatan berkenaan, sempena Hari Jadi Ke-76 Yang Di-Pertua Negeri Pulau Pinang, Tuan Yang Terutama (T.Y.T) Tun Dr. Abdul Rahman Abbas.

Isteri T.Y.T., Toh Puan Seri Majimor Shariff turut serta dalam keraian dekat Mega Lanes Bowling di pasar raya Megamall Pinang di sini.

Exco Belia & Sukan, Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Chong Eng, Dr. Norlela Ariffin (Ahli Dewan Undangan Negeri Penanti), Datuk Maimunah Mohd. Sharif (Yang di-Pertua MPSP) serta Jusni Ismail (Pegawai Daerah Seberang Perai Tengah) turut serta dalam majlis tersebut.

Setiausah MPSP, Sr. Rozali Mohamud dan hampir semua Ahli Majlis bagi MPSP turut menyertai program riadah tersebut.

Balingan bola oleh Tun Dr. Abdul Rahman sendiri membuka sukan ria boling pada hari tersebut.

Maimunah dalam kenyataannya merakamkan penghargaan kepada Tun Dr. Abdul Rahman dan isteri kerana meluangkan masa menyertai sukan ria boling tersebut.

Comments

Disqus